Despre noi

Sală de FORȚĂ&FITNESS

  • image
Awesome Image
Awesome Image

Global Fitness

Sala de FORȚĂ&FITNESS Global este una dintre cele mai moderne și echipate săli!
Sala mare, dotată cu echipamentul modern și antrenorii calificați își vor asigura confortul maxim pentru antrenamente de calitate!


🆒 Global Fitness are o gama foarte largă de sevicii:
☑ Sală de forță;
☑ Sală de fitness;
☑ Antrenamente personale;
☑ Antrenamente de grup: Fitness, Pilates, Yoga, Fly Yoga
☑ Antrenamente de grup pentru copii: Gimnastică, Karate Do, Taekwondo;
☑ Masaj;
☑ Saună;
☑ Solar;
☑ Epilare
☑ Tenis de masă.
---------------------------------------------------------
🔰Str. Mircea Cel Bătrân 39
📞 0 (78) 855-588 📞
📞 0 (22) 622-258📞GLOBAL FITNESS

image

Ce îți oferim?!

Global Fitness vă invită să vă petreceți o parte a timpului Dvs liber în atmosfera placută și relaxantă a clubului nostru, acolo unde amabilitatea și profesionalismul personalului, calitatea servicilor oferite, precum și preturile accesibile, fac din acesta o alegere perfectă.

Global Fitness vă oferă un pachet complet de servicii, într-o sală dotată cu aparatură noă profesională, aparate cardio profesionale, sală de fitness. Sala este dotată cu: aer condiționat, centrală termică, vestiare, dușuri și grupuri sanitare curate și civilizate, dulapuri cu cheie pentru depozitarea lucrurilor personale pe durata antrenamentului.

Global Fitness are cei mai talentați și experimentați antrenori personali care te pot ajuta să începi sau să avansezi în pregătirea ta fizică.
Echipa noastră de antrenori se va asigura că profiti din plin de timpul pe care îl aloci antrenamentului, oferindu-ți sfaturi și asistență, cât și programe de antrenamente personalizate.