EPILARE

Epilarea cu ceară este una dintre metodele cele mai frecvent folosite de îndepărtare a părului. Ea are o mulțime de beneficii, câteva dintre ele fiind:
 Firele de păr epilate cu ceară, nu vor mai crește atât de dese;
 Șansele ca firul de păr să se îngroașe sunt mult mai mici;
 Părul crește mai firav și mult mai încet;
 Fără mâncărimi și iritații;
 Piele mai fermă și mai catifelată!

Cele mai mici prețuri le găsiți la Global Fitness!

SOLAR

Indiferent de e vară sau iarnă, culoarea maronie a tenului și corpului este dorită mereu. Şi pentru că solarul ne oferă împlinirea acestei dorinţe, foarte mulţi aleg să urmeze câteva şedinţe la solar.

Beneficiile solarului:
Se presupune că expunerea controlată la raze UV este mai sigură, chiar decât bronzul natural, pentru că la expunerea controlată  razele UV sunt filtrate. La bronzul natural nimeni nu poate garanta că razele soarelui sunt filtrate (din cauza subţierii stratului de ozon). Bronzarea artificială favorizează producerea de vitamina D, indispensabilă pentru absorbirea calciului în oase. Creşte grosimea stratului cornos al pielii, făcându-l mult mai durabil. Solarul are efecte benefice asupra unor boli de piele cum ar fi psoriazis, dermatita atopică, dermatita seboreică şi acneea. Iar cel mai important este că induce un sentiment de bunăstare, pentru că promovează activarea sistemului neuroendocrin şi secreţia de hormoni care au un efect pozitiv asupra dispoziţiei.

La Global Fitness avem Solarul vertical, care oferă un bronz uniform, fără pete sau dungi. Este mult mai igienic decât solarul orizontal, deoarece se stă în picioare, și nu întins pe o suprafață. Tehnologia permite dobândirea unui bronz rapid. Rezultatele se observă încă de la primele ședințe!

 P.S.: Lămpile sunt noi, pentru a te bucura de un bronz rapid și rezistent!

 P.S.: Avem și cele mai mici prețuri la abonamentele la solar!

 

Fitosaună!

Fitosauna- perfectă pentru slăbire și efecte terapeutice!!!
Fitosauna are un generator de abur în care se introduc plante pentru tratament, în funcție de patologia pentru care se adresează pacientul. Fitosauna ajută la eliminarea stresului, a celulitei și a grăsimii corporale, detoxifierea organismului sau prevenția bolilor cardiovasculare, precum și echilibrarea sistemului endocrin. Fitosauna este realizată din lemn de cedru cunoscut pentru efectele sale curative. Lemnul din cedru eliberează substanțe volatile care distrug virusurile și bacteriile. În sauna de Cedru începi să transpiri instantaneu, instantaneu are efect de detoxifiere.
Vino la Global Fitness și beneficiază de toate avantajele acestei proceduri!!!